GEURKAARTEN

Geurkaarten zijn ideaal om geleidelijk geur af te geven. Er verspreid zich een lichte, aangename geur. De kaart leg je onderin een lade, of bevestig deze aan een hanger met het lint. Je parfumeert de ruimte op een onopvallende manier. 

Deze geurkaart plaats je bijvoorbeeld in de kledingkast, schoenenrek, tas, koffer etc.

 

Diamante

Geur: fris, droog, bloemig.

 

Diamante ylang-ylang

Geur: zacht, bloemig, exotisch, jasmijn, narcis. 

Thomas

De Thomas geurkaart heeft de geur van bloemen, vanille en een vleugje musk. Poederig met een vleugje Zwitsal: dat is Thomas

Yogo

De Yo Go geurkaart neemt je mee naar het strand en doet je denken aan een frisse zeebries. Hou jij van een echte 'aqua', kruidige en stoere geur? Dan is Yo Go echt wat voor jou!

Perla

Geur: Zachte lentebloem. 

Smeraldo

Geur: witte musk. 

Lavando

Geur: lavendel verrijkt met frisse en droge tonen.

Dolce

Dolce betekent zacht. Babyzacht. Want deze geur is uit de exclusive baby collectie van Le Essenze di Elda. Het geeft de (baby) kamer dat zachte, poederige geurtje.

D

Geur: superverse citrusessence met tonen van groene thee en jasmijn. Wasparfumeur van de E.L.D.A.-lijn. Het karakter van deze geur is: Beslissend en dynamisch

L

Geur:  citrus en dennennaalden met een rustgevend karakter doet de zintuigen ontspannen. Wasparfumeur van de E.L.D.A.-lijn.

E

Geur: zoete, zachte essence van kers en granaatappel. De geur is fruitig met een musk ondertoon. Wasparfumgeur uit de E.L.D.A. lijn.