Ga mee op ontdekkingsreis en kom erachter welk parfum perfect bij jou past.

Bloemige geuren

Dit is één van de grootste geurfamilies. Het merendeel van onze Damesgeuren zijn (deels) bloemig. Deze familie bevat vele geuren met verschillende bloemen. Al deze bloemen hebben hun eigen geur. Denk aan viooltjes, rozen of jasmijn. Deze parfums worden sterk geassocieerd met verleiding, romantiek en passie. Soms ook mysterieus. Verwen jezelf met een bloemige geur, of geef deze geur cadeau aan je geliefde.

 

oriëntaalse geuren

Deze geurfamilie bestaat uit warme en sensuele geuren. Ingrediënten als musk, vanille, kaneel, kruiden en balsem zorgen voor een verleidelijke en intense geur. De familie wordt vaak gecombineerd met exotische bloemen en kruidige noten.
Als je van warme geuren houdt met een sensueel karakter is dit helemaal jouw geurtype.

 

houtachtige geuren

De geuren uit deze familie zijn vaak erg warm. Ze doen je denken aan de geuren van het bos, hout en mos. Dit wordt soms gecombineerd met een lichte bloemengeur. Je kan hierbij denken aan warm

sandelhout of juist meer aan droger en scherper cederhout.

 

Frisse geuren

Frisse parfums staan er om bekend zich snel te verspreiden naar je omgeving. Heerlijk licht en absoluut verslavend. Een fris parfum bevat veelal een waterachtige en zuivere essentie en is daarom een ideale geursoort om overdag te dragen. Onze frisse geuren bestaan vaak uit een mix van eikenmos, bergamot en patchouli. Soms aangevuld met een bloemige geur.

 

fruitige geuren

Bloemige geuren worden dikwijls als het meest vrouwelijke type parfum gezien. Het zijn de wat meer zoete en poederige geuren die sterk geassocieerd worden met verleiding, romantiek en passie. Soms ook mysterieueze geuren. Verwen jezelf met een bloemige geur, of geef deze geur cadeau aan je geliefde.

 

leerachtige geuren

Deze geurfamilie heeft veel verschillende elementen. Dit kan bloemig zijn of juist meer rokerig. Het parfumeren van leer voor een prettige geur, is het begin van parfumerie. Bij deze familie kun je denken aan de geur van honing, tabak, hout en rook.

 

citrusgeuren

Citrusgeuren zijn tijdloos. Bij deze groep horen verschillende vruchten: citroen, limoen, mandarijn, bergamot, sinaasappel of grapefruit. Deze citrusingrediënten worden vaak gecombineerd met aromatische en bloemige noten.